keep looking forward

why don't you break my heart, watch me fall apart. förlåt alltså, förlåt för att jag inte kan känna som du.

fuck rubriker

FAN VAD FUCKAT ALLTING ÄR. kan jag inte ba bestämma mig. helvete. slår ihjäl nån. mig själv kanske. orkar fan inte bry mig. enklast så. åh jag hatar mig själv. jävla liv

fuck livet, fuck u

waiting for someone

äääääääääh ja vene.

tagga torsdag!

japp. på gotland festar vi på torsdagar å går i skolan dagen efter. så jävla knas. knasiga människor, älskar't. sitter hemma hos gustav, river hela hans lägenhet, ser förjävligt ut här. pga mig. JA. bara mig. krävs mycket för att stå ut med mig, jag ba kastar mitt liv runt omkring mig. jag gör frukost, men den jävlen har satt barnlås på ugnen.. good choice. jordgubbs te i all ära, det är fan inte speciellt gött. ändå är jag inne på 3e glaset snart, ska bara dricka upp det 1a.. EHEH.
om ett tag. typ hundra timmar. ska jag till stan å handle, sen ska jag till moe, sen ska vi handle ännu mer. sen ska jag träffa underbara fina otroliga människor. ÅÅÅÅÅÅÅH puss på livet. idag är jag glad.
försöker hitta camen på denna dator. men den vill inte.

beautiful people

are dancing. fina människor är så fina. imorgon ska jag rida på min häst, som blivit en björn. så jävla mycket päls, men jag tror min lilla ponni gömmer sig där någonstans, under allt lurv. idag var jag i fårösund, jävla gotland alltså. det är som robban säger, vart du än är på gotland så är du ändå inte nära någonting. vare sig du är i visby eller hemse eller vad fan som. gotland är fan lameeeeeeeeee. men det gillar vi, eller. eller. eller. gör man det? inget duger, du suger. puss å hei.
jag ser så hård ut.
RSS 2.0