jag lever idag

sjukt mysig kväll igår. först mötte jag joey vid bussen, sen tog siri bussen hit. vi såg på en sjukt dålig film & åt mjuka chips. bäst i världen. fan vad bra jag mår när jag är här, fan vad allt är underbart. vi gick och la oss typ ett och nu är klockan åtta. jag fattar inte hur jag orkar. joey är redan i skolan och siri påväg, jag skulle aldrig pallat. aldrig i livet. skolan sugaah! idag ska jag till berga tror jag, SEN VETIFAN VAD JAG GÖR.
she's a maniac

for my lover

livet är underbart.

it's been said that time heals wounds

i'm praying that you and me might end up together

cover up these scars

tjafaaN!

det är höst. på riktigt. mysigt egentligen, men jag kan inte säga att jag är glad. hatar att ha på mig massor med feta kläder, känner mig bara fet då. hatar att frysa, hatar att vara varm. sådär lagom ska det vara. IMORGON åker jag med ballen och emelie till fastladet, ska bli så jävla skönt. på fredag har jag en date med siri efter att hon slutat skolan, vi ska köpa löshår. sen ska vi äta tacos. vet inte när sosso slutar, men hoppas att hon följer med också. vi tre är fan o s l a g b a r a.  löshår & färga håret på fredag, can't wait. hoppas det blir bra! jag vet att det blir bra. jag är alltid bra.

jag vet inte vad jag vill, men nu skiter jag i det. kör hårt bara. det som händer händer, vad fan ska jag göra åt saken. listen to your ♥

klockan 1 kommer hovslagaren. PUSS PÅ LIVET :*


saknar dig babygirl.

be my escape

hej bloggän!
jag borde duscha. ska fan göra det snart. men som vanligt så fastnar jag vid datorn. jävla datorjävel. jag lever. livet leker. livet är underbart. har precis ätit en jävla massa. känner mig så jävla fet. jävla fettma. svettma. hettma. älska. i morgon är det mässa. fan vad otroligt underbart. ska bli tvingad att styla folks hår. stackars människor. jag kan inte styla. haha. super frisören alltså. vill inte ens bli frisör. vill bli rik. golddiggah. utan man. utan tjej. ba golddiggah med mig själv.
jag är så jävla bra så ingen duger åt mig. eller tvärtom, eller upp&ner & ut&in. härligt inlägg. ord. ord. ord. tanke. jag tänker för lite och för mycket. vad fan vill du. JÄVLA IDIOT JÄVEL. vissa människor tänker fan inte. typ som jag. fast jag är bra fast jag inte tänker.
var med mami på stan idag. hittade en jacka, som jag ska få. kanske. & rosa strumpbyxor. hatar det. men det är fint. måste bara komma ihåg strumporna. annars kan jag inte sova. AJABAJA. åt på JODA med mamma, super mysigt. älskar dig så jävla mycket mamma. ♥
fastlandet den 21a. fyfan vad underbart.
show me the way and i'll try to get there.

puss

I'm alive!
Livet är bra jävla underbart ibland. Jag har ingenaning om varför jag är så jävla glad. Sofie ringde mig nyss, då blev livet ännu bättre, hon är så jävla underbar. Just nu orkar jag inte vara negativ. Livet är fan för kort för sådant. Vi låtsas som att allt är helt jävla bra, då blir det de. Eller nått. nej puss på allt bara.

Jag har givit dig allt och jag har ingenting kvar, för dig ska jag göra det tusen gånger om.

RSS 2.0