so happy i could die

elleR?
jag gör mig av med alla jag verkligen bryr mig om, på ett eller annat sett. tummen upp för mig säger jag bara (y) igår skrattade jag 3 gånger, fatta jag kan räkna. aaaaaaaja. not worth the fight. har äckligt ont i halsen, äckligt ont överallt. vill bara drunkna i din famn. vems liksom.
HAPPYFACE ♥

so sick

åååååååh arjhrgjgbgjbngmnfkh :@ vill bara slå nån.

jag har typ halsfluss eller något, har så jävla ont i halsen. kan inte äta eller dricka eller leva eller någonting. mitt huvud dunkar, känns som en rejäääääääl baksmälla. tack för den. känns som att något slagit mig i skallen. kan inte tänka, allt är bara jävla deg. har sovit jätte mycket, ändå är jag skit trött. skulle kunna lägga mig ner och sova när som, men jag SKA inte för då kommer jag väl inte kunna sova inatt. har varit ensam i 2 dagar nu. blir tokig. haha jävla emokiiid. jävla dimma. måste plugga, men det tänker jag inte göra fören någon tvingar mig, alltså aldrig. DAMPDAMPDAMPDAMPDAMP.

jag vill bara ha en jävla massa iskall glass. har tänkt göra te hela dagen men jag orkar inte. orkar ingenting. SLÅ MIG.

det här jävla dampinlägget är chrisoffers skiter i om jag stavar fel's fel. han är mitt no.1 fan alltså. ÅÅÅÅH. fan vad underbart det är. orkar inte ens hålla ögonen öppna. VILL BARA SPY PÅ DIG.

jag är beroende av människor och jag är beroendeframkallande, great match. ska på cross i helgen, om jag är frisk. annars får jag ännu mer damp. fiiiiiiin människa jag är. helt jävla underbara eller. vavava. geeeeeeeh. saknar dig som fan. vet inte vem dig är, saknar så jävla många. vill ba slå ihjäl alla. mig själv. idiot. äpplen, jag hatar äpplen.

SERIÖS. sömntablett. jag älskar alla puss.

happyface

underbar helt säger jag bara ♥

die youngjag är typ ond. jag vill krama nån. jag vill inte sova ensam. jag vill äta blåbärspaj på donken. jag vill inte bo på gotland. jag vill flytta till visby. jag vill vara rik. jag vill ingenting. fan vad hungrig jag är. jag vill ha pizza. pussssssssss på alla fina människor.

u make me feel beautiful

you moved me in a way that i've never known. 

just nu sitter jag hemma hos becca, helt ensam. men hon kommer hem snart och då ska vi busa. fan vilken härlig helg jag har haft. jag älskar underbara människor. ♥

the party is in you

jag är fan sjuk. sjukt sjuk. men det gillar vi. sjukt i huvudet pratar jag om, inte typ förkyld. fast det är jag med. anyway. igår var typ hälften av vår fina frisör klass hemma hos annie och försfestade, riktigt mysigt vare. jag bella och julia tog en jogging tur till donken, skämde ut mig lite (bara kul) joggade hem, käkade. blåbärspaj, så jävla gott. ät det, på donken. njuuuuuut. mmmmmmm. gott. fan nu vill jag ha det.
seeeen gick vi ner till hamnplan, ett mysigt gäng var vi fan. gick in, blev mosad av allt folk. jag tillbringade kvällen med att leta efter vänner, hälsa på vänner och hitta nya vänner. kl 1 stängde skiten, ut. tappar bort mina vänner, vara med andra vänner. ballen tog sina skor (som satt på mina fötter) så jag hade fine ö&b strumpor på mig. pratade, skrattade. blev trött, gick hem å sov. sov typ 2 timmar, sen gick jag till skolan. fönade hår hela dagen. åt lasagne. hämtade grejer vid annie. pratade med bästa förstående vännen christoffer (kan inte stava ditt jävla namn) duschade, åt chips, drack massor med mjölk (arg mamma) pratee med fine människor in tha conmputer. nu ska jag sussssse snart. susse länge. puss på kudden.
jag älskar att krama människor. puss på livet.

life sucks

elleR? haha vad fan. när inget blir som jag vill så är allt så jävla värdelöst. om en sak inte blir som jag vill så blir det typ 2012 i förtid och världen går under. dramaqueen. tur att jag nästan alltid får som jag vill. haha eller inte. fan vad jag mår bra, fan vad livet är bra, fan vad jag är bra.
UNDERBART VAD FAN

just so you know

this feeling's taking control of me, and I can't help it.
RSS 2.0