hate me

alla klagar på att jag inte uppdaterar. min blogg som är så underbar alltså.

på fredag ska jag till fastlandet, ska träffa mina flickvänner, fan vad underbart. mysigt. lovelove.


old but gold.

how to save a life

snälla människor är fan underbara ♥

party at a rich dude's house

igår var det party party ute i skogen. jag har skadat mig i hjärnan och på benet. cuttat upp värsta såret, har ingen aning om vad det kommer ifrån, men ont gör det. jag bella & johanna gick till "festen" tillsammans, sådär lagom borta. men det var mysigt ändå. öööh. vet inte vad som hände, allt bara rullade på.
kom hem vid 12 kanske, skit tidigt haha. vi sov typ ute och det var 6 grader i natt så vi frös typ ihjäl. vaknade typ vid 5, har inte sovit mycket alls. klev in i huset klockan 7 i morse, med en chipspåse i den ena handen och datorn i den andra. väckte alla. kollade på lejonkungen 2 för ett tag sedan, den är fan brutal. är sjukt trött och seg, ska nog göra mat eller något, oboy. fan vad gott. mjölk.
JAG ÄLSKAR MIN NYA SKOLA & MIN KLASS ♥ puss på deom.

over the rainbow

jag failar jämt, men de gillar vi.
igår var jag på läger med nya skolan/klassen, det var fan rätt okej ändå. alla verkar treeeeeeeevliga. underbart ♥

puss

puss.

you n you n you

alltså du du du. sluta finnas. sluta ta upp alla mina tankar. fast nä.

i morgon ska jag och min flickvän jobba. kommer bli kul. sitter och fläskar i soffan, as trött. blev helt utmattad av att vara i skolan i typ 1 timme, hur fan ska jag klara en hel dag. uhähble. muntert vare här. snart är det fångarna på fortet, gillas. jag, sara, emma och hanna har lazzyytime. hoppas på träningsverk i morgon, as med skönt. AS ÄR SKÖNT. ellerellerellerelleR?

nununu ska jag äta kladdkaka. SARA ÄR SNYGG. saras dator bränner sönder mitt lår. niceajknöw.


sluta existera. bilden är frääääää'n, ser ut som ett litetmellanslagbarn.

im alive

första skoldagen idag, haha fan vad lame. sprang runt med en bag in box, hällde paj på hela benet, hatade skolan, hatade klassen, hatade livet. gymmande i typ 1 timme, härligt. jag ska bli biffen.

ska typ byta skola, till frisör. på torsdag ska jag på läger, med min nya skola (?) och finaste bella. så jävla underbart, det händer något i mitt liv. im alive. om någon vecka åker jag hem, hem till berga. då ska några jävlar dödas, snook älskar jag. ♥

sara har bakat kladdkaka, jag är tjock. family guy. fan vad jag älskar dig fast du inte fattar det. puss.


inte lika emo som den förra.

back to real life

elleR?

gårdagen var väldigt bra. var med fina människor. james, ballen, malin, johanna & erik. vi var på öb, haha. men mysigt var det. sen åkte jag tillbaka till min roommate sara. hon sitter och smörjer in sine ben nu, väldigt porrigt. jag sitter halvnaken framför datorn och svettar ner hennes stol med min roompa.


snart ska vi gymma, vi ska bli biff! sensensen ska vi till skolan, som är på gutavallen?! en idrottsplats typ.. knasigt värre.
åh, jag vill inte börja skolan. jag skiter i skolan. puss

puss

var ute och gick med hundarna i en timme och en kvart i morse, fan vad skönt det var. lyssnade på musik och sjöng så jag inte skulle kunna tänka, det fungerade. sen hjälpte jag mamma med att bära massa jävla plankor, svettigt värre. nyss var jag ute och red på min älskade ponny, hon var dum i huvudet som vanligt. mötte typ 5 kor i skogen så fick vända och galoppera hem. min ponny är livrädd för kor. nununu ska jag sitta här och deppa en stund, sen ska jag åka på min coola moped till hsara.
UH. i morgon ska jag till staaaaan, sen börjar skolan imorgonmorgon. övermorgon heter det ja. hate u all. puss.

If you're over me, I'm already over you
If it's all been done, what is left to do
How can you hang up if the line is dead
If you wanna walk, I'm a step ahead
If you're moving on, I'm already gone.

all these mixed emotions

You abused me in a way that I’ve never known

break me shake me

nununu ska jag kolla på beverlly hills 90210. eller nej, jag pratar med min dad CHRISTOFFER. givande konversation, han är dum i huvudet precis som jag. as bra. vi pratar om ingenting. typ asdassdsdjs. eheheh. kekekek... återigen as bra.
jag är trött, men jag kan inte sova. jag vill inte sova, jag vill inte vakna. JAG SKA VA HAPPYFACE fan. skärp dig. i morgon ska jag fan pussa på mina hästar, rida. fortsätta med bantingen, jag och min soulmate ska fixa tvättbräda till jul, kommer bli as bra.
konstigt inlägg. jag är konstig. knas. boll. jag älskar mina vänner, ssuqpuss.
sofie & jag goa & gla'ahappyface

nu ska jag fan försöka att inte vara så jävla depp. life goes on right? på tisdag börjar skolan och livet blir normalt igen antar jag. snart ska jag åka till siri igen, siri & sofie. dom får mig att må så jävla bra, knark. dom är mitt ja.
Var ute och gick med hundarna förut, min hund börjar fan bli gammal, gammal, stel och tjock. när han dör dör jag. han har nästan funnits hela mitt liv. ♥


I'll be your dream
I'll be your wish
I'll be your fantasy
I'll be your hope
I'll be your love
Be everything that you need.
idiot

du ja.

listen to your heart

there's nothing else you can do

jag måste vara med folk hela tiden, annars tänker jag för mycket och allting blir bara helt fuckedupe. Jag har tusen saker som jag ska göra, borde göra, måste göra. Men jag kan inte. Fuck.

du suger

bara så du vet.

sugar, we're going down

down down ↓

Sug på den.

Hallå där. Det var jävligt länge sedan.
På tisdag börjar jag skolan, fan vad det suger. Fan vad allt suger. Alla suger, jag suger. Jag hatar gotland, alla kåta jävlar på gotland. Usch jävla emo-inlägg. Det gillas, punkt
Jag saknar Åkersberga, saknar mina älskade vänner som faktiskt tycker om mig. Inte bara är kåta. Hah, människor på gotland har typ inga känslor. Jag har inga känslor. Alla ba HEJ fram med handen vad heter du? Hur mår du? Här säger alla typ tja.. tänker "usch jag hatar dig" & går. Okänsliga gotland. Jävla fitt ö.
Gårdagen var fan grym... eller? Cyklade typ 5 km på en halv punkterad cykel, sen orkade jag inte längre så då gick jag 2 km. Sen kom Ninas pappa å ba HEJ vill du åka med? Jag ba jo. Så fick jag åka tillbaka typ hela vägen, sen fick jag skjuts dit jag skulle :) snacka om onödigt med motion.
Snart ska jag cykla typ 1,3 mil. Sen ska jag jobba. Är verkligen inte taggad inför skolan, jag gillar verkligen inte våran klass, ingen sammanhållning alls. Alla typ hatar varandra, haters. Jag hatar ingen.
FYFAN vad jag saknar er. Saknar hela jävla äckliga berga med.
RSS 2.0