be my escape

hej bloggän!
jag borde duscha. ska fan göra det snart. men som vanligt så fastnar jag vid datorn. jävla datorjävel. jag lever. livet leker. livet är underbart. har precis ätit en jävla massa. känner mig så jävla fet. jävla fettma. svettma. hettma. älska. i morgon är det mässa. fan vad otroligt underbart. ska bli tvingad att styla folks hår. stackars människor. jag kan inte styla. haha. super frisören alltså. vill inte ens bli frisör. vill bli rik. golddiggah. utan man. utan tjej. ba golddiggah med mig själv.
jag är så jävla bra så ingen duger åt mig. eller tvärtom, eller upp&ner & ut&in. härligt inlägg. ord. ord. ord. tanke. jag tänker för lite och för mycket. vad fan vill du. JÄVLA IDIOT JÄVEL. vissa människor tänker fan inte. typ som jag. fast jag är bra fast jag inte tänker.
var med mami på stan idag. hittade en jacka, som jag ska få. kanske. & rosa strumpbyxor. hatar det. men det är fint. måste bara komma ihåg strumporna. annars kan jag inte sova. AJABAJA. åt på JODA med mamma, super mysigt. älskar dig så jävla mycket mamma. ♥
fastlandet den 21a. fyfan vad underbart.
show me the way and i'll try to get there.

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0